Vaatteiden myyminen Vadelmatarhan Nettiputiikissa on helppoa!

Myymme hyväkuntoiset, käytetyt lasten ja naisten merkkivaatteet puolestasi ja sinä saat tuotosta 50%.

 

1. Tilaa ohjeet ja putiikin postituspussi

Tai tulosta ohjeet ja käytä omaa pakkausmateriaalia

2. Pakkaa vaatteet ja lähetä veloituksetta meille

Pakkaa vaatteet tilaamaasi postituspussiin tai käytä omaa pakkausmateriaalia. Jos käytät esim. pahvilaatikkoa, laita vaatteet ensin muovipussiin, jotta ne säilyvät myyntikuntoisina perille saakka. Voit lähettää paketin/pussin maksutta joko Postin tai Matkahuollon kautta. Postituspussin tilauksen yhteydessä saat Postin pakettikortin; mikäli pakkaat lähetyksesi muuten, tilaa pakettikortti erikseen yllä olevan painikkeen kautta tai sähköpostitse putiikki@vadelmatarha.fi. Matkahuollon kautta lähettäessäsi käytä alla olevaa tunnusta.

  • Posti: yhdellä pakettikortilla voit lähettää korkeintaan 100x60x60cm ja maksimissaan 35 kg painoisen lähetyksen
  • Matkahuolto: ilmoittamalla palvelupisteen virkailijalle tunnuksen 9520165, voit lähettää maksimissaan 30 kg painoisen lähetyksen

Huomioithan, että lisäämme myyntiin vain sesongin mukaiset, ehdottoman hyväkuntoiset, puhtaat ja uudehkot vaatteet. Vaatteissa sallitaan mieto pesuaineen tuoksu, mutta muuten niiden tulee olla hajuttomia. Tuotteet, jotka eivät vastaa ohjeita laitetaan hyväntekeväisyyteen.

TÄRKEÄÄ! Täytä nettipalvelusopimus huolellisesti ja muista allekirjoittaa se. Laita sopimus vaatteiden mukaan pussiin/pakettiin.

Sulje lähetys huolellisesti ja liimaa siihen Postin pakettikortti tai ota Matkahuollon lähetystunnus talteen lähetystä varten. Vie lähetys Postiin tai Matkahuollon paketti- tai toimipisteeseen. Toimituskulut on maksettu puolestasi kummassakin vaihtoehdossa. Halutessasi voit pyytää seurantakoodin lähetyksen seuraamista varten.

Voit hyödyntää myös noutopalvelua tai tuoda vaatteet suoraan varastollemme. Noutopalvelu n. 30 km säteellä Oulun keskustasta. Merkitse kaikkiin noudettaviin paketteihin myyjänumerosi, nimesi ja puhelinnumerosi esim. tussilla.

Sovi nouto tai toimitus varastolle puhelimitse 045-6602350 tai sähköpostitse putiikki@vadelmatarha.fi.

3. Myymme vaatteet puolestasi, odottele rauhassa

Vaatteiden myyntiaika on 4 kk. Saat sähköposti-ilmoituksen, kun olemme lisänneet vaatteesi myyntiin Putiikkiin. Viimeisen kuukauden ajaksi tuotteiden hinnat alennetaan: ensin kaksi viikkoa -30% ja loput kaksi viikkoa -50%.

Myyntiajan jälkeen, valintasi mukaan, joko lähetämme vaatteet sinulle takaisin omalla kustannuksellasi, voit noutaa ne Vadelmatarhan Nettiputiikin varastolta tai lahjoitamme vaatteet hyväntekeväisyyteen. Takaisin lähetyksestä ja noudosta on sovittava aina erikseen.

Tilitämme kaikki yli 25€ kertymät kerran kuussa ilmoittamallesi tilille. Meillä on käytössä 14 päivän palautusoikeus, joten tilitykset tehdään palautusajan jälkeen n. 15-45 päivän kuluessa myyntitapahtumasta. Pidätämme tilityksen yhteydessä 50% provision kertymästä. Ensimmäisestä tilityksestä vähennämme postitus- ja käsittelykuluja 6,90 e. Mikäli myyntikertymä ei ylitä 25 euroa, tilitämme kertymän myyntikauden loputtua. Saat kuukausittain/tilitysten yhteydessä yhteenvedon myynneistä sähköpostiisi. Kaikki myyntimääräsi jäävät järjestelmäämme ja ovat aina tarkistettavissa, myös jälkikäteen.

 Vaateohjeet

Vaatteiden tulee olla hyväkuntoisia, puhtaita, ehjiä ja hajuttomia (mieto pesuaineen tuoksu sallitaan). Vaatteiden tuotemerkkilappu täytyy olla paikallaan. Vaatteissa saa olla nimikointi. Katso myyntiin soveltuvat merkit täältä:

Merkkilista